Stambeno-poslovni objekat na Kosmaju

Tip:
Lokal

Šifra:
K-1207

Grad:
Kosmaj

Deo grada:
Vrh Kosmaja

Transakcija:
Kupoprodaja

Površina (m2):
560.00

Uknjiženo:
Da

Cena (Euro):
280000

Napomena:
Na samom vrhu Kosmaja, na 550m nadmorske visine, na glavnom regionalnom putu, nalazi se poslvonvo-stambeni objekat u etno stilu. Plac je smešten u borovoj šumici, a pogled se prostire na planine Bukulju i Rudnik. Objekat funkcioniše kao restoran sa kapacitetom od 300 mesta ali je takođe takve strukture da postoji mogućnost da bude i jedna luksuzna vila na vrhu Kosmaja. Postoji pomoćni objekat koji je povezan sa glavnim objketom. Oba objekta su obezbeđena alarmnim sistemom.
Uvedena je trofazna struja (40A), tri telefonske linije. Postoji i gradska i bunarska voda (busen bunar dubine 93m).
Deo placa je pod voćem a deo pod borovima visine oko 20m. Kompletan plac i parking su pokriveni metal halogen reflektorima sa senzorima dan-noć.
Glavni objekat je na tri nivoa: prizemlje, srpat i potkrovlje. Objekat ima 5wc-a, 2 kupatila, kuhinju, restoran salu sa kaminom od kamena, zatvorenu terasu dimenzija 6x24m, šank, apartman.
Kompletan pod u objektu je pokriven italijanskom keramikom prve klase. Stolarija je od punog drveta. Urađeno je etažno grejanje a postoji mogućnost priključka na plin. Sateleitksi prijjem TV programa. Svi nivoi u objektu su klimatizovani.
Ceo objekat je opremljen inventarom za ugostiteljstvo. Objekat poseduje i veliku baštu dimenzija 30x50 m. Objekat ima i agregat i sistem panik lampe u slučaju nestanke el. enenergije.
Pomoćni objekat: wc, centralna kuhinja za restoran 6x10m. Potkrovlje pomoćnog objeta je u funkciji vešernice i ostave.


Godina izgradnje:
2005

Parking:
Da

Veličina parcele (ar):
23

Struja:
Da

Voda:
Da

Telefon:
Da

TV:
Da

Internet:
DaNovi objekat na Zlatiboru

Top ponuda

Grad:
Mladenovac
Kvadratura:
200.00
Kategorija:
Kuća
Transakcija:
[K]
Cena 45000 Eur
Grad:
Mladenovac
Kvadratura:
30.00
Kategorija:
Lokal
Transakcija:
[K]
Cena 120000 Eur