O agenciji

Agencija Activa je prva agencija u Mladenovcu koja ima licencirane agente za prodaju nepokretnosti, upisana u Registar posrednika pod brojem 427. Bavimo se posredovanjem u prometu i izdavanju nepokretnosti od 01.09.2000. godine. Naš poslovni prostor nalazi se u centru Mladenovca, u ul. kralja Aleksandra Obrenovića br. 70/1.

U svojoj bogatoj ponudi imamo veliki broj stanova, kuća, vikendica, lokala, placeva. Nepokretnosti iz naše ponude uglavonm su locirane u Mladenovcu i okolini, s tim da je sve više i onih u Beogradu, Sopotu, Topoli, Aranđelovcu i Zlatiboru.

Naš tim broji pet zaposlenih koji su tu gotovo od samog osnivanja agencije, i obzirom na dugogodišnje iskustvo i stručnost, mogu profesionalno odgovoriti na svaki postavljen zadatak. Naš posao je da prvenstveno pružimo pravnu sigurnost i maksimalnu diskreciju svim klijentima.

Ukoliko kupujete nepokretnost, nastojaćemo da Vam, poštujući Vaše želje, potrebe i mogućnosti, pronađemo adekvatnu nekretninu. Pružićemo Vam uvid u našu bazu podataka i odvesti Vas da na licu mesta razgledate nepokretnosti koje izaberete. Ukoliko kupujete preko kredita, daćemo Vam savete i asistirati pri realizaciji istih, obzirom da imamo odličnu saradnju sa vodećim poslovnim bankama. Naš tim će biti uz Vas ne samo do zaključenja valjanog kupoprodajnog ugovora, već ćemo Vam pomoći i pri uknjižbi prava vlasništva, kao i po pitanju poreza na prenos apsolutnih prava. Klijentima možemo ponuditi i novoizgrađene i uknjižene stanove proverenih investitora, pogodnih za kupovinu preko stambenih kredita.

Ukoliko prodajete nepokretnost, daćemo Vam informaciju o realnoj vrednosti iste na tržištu, oglasićemo prodaju u relevantnim sredstvima oglašavanja, pružićemo Vam pravne savete u vezi prikupljanja neophodne validene dokumentacije, nastojaćemo da u što karaćem roku dovedemo potencijanog kupca, profecionalno ćemo pomoći u pregovorima u cilju zaključenja pravnog posla na obostrano zadovoljstvo.

Agencija ima odličnu saradnju sa investitorima stambenih objekata i pruža pravnu i tehničku pomoć pri dobijanju uslova i dozvola za gradnju.

Takođe smo u potpunosti stajali iza finansiranja i izgradnje nekoliko stambeih i stambeno-poslovnih objekata u Mladenovcu i Beogradu.

Naše iskustvo i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Novi objekat na Zlatiboru

Top ponuda

Grad:
Beograd
Kvadratura:
102.00
Kategorija:
Stan
Transakcija:
[K]
Cena 205000 Eur
Grad:
Mladenovac
Kvadratura:
53.00
Kategorija:
Lokal
Transakcija:
[K]
Cena 45000 Eur