Nekretnine Mladenovac

011/8233-844

Kralja Aleksandra Obrenovića 70, Mladenovac

activa.nekretnine@gmail.com

Kuća u Mladenovcu K-1712

376.00㎡

Mladenovac

€ 115000.00

€ 305.85 / ㎡

08.03.2021
Opis

Porodička kuća jedinstvenog dizajna. Nalazi se u tihom i mirnom kraju,u neposrednoj blizini grada u zoni porodičnog stanovanja, na kraju male slepe ulice, na placu površine od 7,36 ari.
Kuća je neobičnog arhitektonskog rešenja po projektu arhitekte iz Amerike u čiju izgradnju je uloženo puno truda, ljubavi i puno novca, ali nije u potpunosti unutra završena. Sa fotografija u oglasu se vidi da kuća ne liči na kuće u ovom kraju i da se izdvaja po svom dizajnu.
Gradnja kuće je započeta krajem devedesetih godina, a spoljašnja demit fasada postavljena je 2018.god

Kuća poseduje podrum, prizemlje sa 4 sobe i veoma prostran hodnik. Dve sobe se mogu pretvoriti u kuhinju sa trpezarijom i kupatilo pa se može dobiti kompletna stambena jedinica već na prizemlju.Na prvom spratu do koga dolazimo omalterisanim stepenicama iz prostranog predsoblja ulazimo u dnevnu sobu, trpezariju sa kuhinjom koja ima terasu i veliki dnevni boravak koji izlazi na posebnu terasu. Na tom spratu je kupatilo i toalet koji su završeni i još 1 soba iz koje se može ući u trpezariju.

Omalterisanim stepenicama penjemo se na još jedan nivo gde imamo 3 sobe omalterisane i prostoriju predviđenu za još jedno kupatilo.

Širokim predsobljem izlazimo na veoma prostranu terasu celom širinom kuće sa koje se pruza bozanstveni pogled na Kosmaj. Pojedine sobe imaju izlaz na sopstvene terase.
Kuća poseduje PVC stolariju sa komarnicima a na svakoj terasi žardinjere od bakra.
Kuća poseduje i tavan.
Oluci i krov su od bakra.
Svi zidovi u kući su omalterisani, a na podovima je beton. Sve instalacije su izvučene u kući.
Plac ravan i uredno održavano dvorište.
Asfalt do placa, trofazna struja, gradska voda i kanalizacija, mogucnost priključenja na gradsku gasnu mrežu.
Lokacija kuće idealna je za miran porodični život.

Postoji mogućnost razmene za nekretninu u Beogradu.

Uknjiženo, legalizovano.

Detalji