Nekretnine Mladenovac

011/8233-844

Kralja Aleksandra Obrenovića 70, Mladenovac

activa.nekretnine@gmail.com

O Nama

“DEMAKO-ACTIVA NEKRETNINE” je ogranak firme “DEMAKO-TRADE” d.o.o., sa poslovnim sedištem u Mladenovcu ul. kralja Aleksandra Obrenovića br. 70/1.Broj upisa u registar posrednika 1073. Bavimo se izgradnjom stambenih i stambeno-poslovnih objekata, kao i posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti.

U svojoj ponudi imamo veliki broj stanova, kuća, vikendica, lokala, placeva. Nepokretnosti iz naše ponude uglavnom su locirane u Mladenovcu i okolini, s tim da ima i onih u okolnim opštinama, Beogradu i Zlatiboru.

Tim naših zaposlenih je stručan i iskusan i spreman da u svakom trenutku vrlo profesionalno odgovori na svaki postavljen zadatak. Naš posao je da prvenstveno pružimo pravnu sigurnost i maksimalnu diskreciju svojim klijentima.

Ukoliko kupujete nepokretnost, nastojaćemo da Vam, poštujući Vaše želje, potrebe i mogućnosti, pronađemo adekvatnu nekretninu. Pružićemo Vam uvid u našu bazu podataka i odvesti Vas da na licu mesta razgledate nepokretnosti koje izaberete. Ukoliko kupujete preko kredita, daćemo Vam savete i asistirati pri realizaciji istih, s obzirom da imamo odličnu saradnju sa vodećim poslovnim bankama. Naš tim će biti uz Vas, ne samo do zaključenja valjanog kupoprodajnog ugovora, već ćemo Vam pomoći i da rešite pitanje poreza na prenos apsolutnih prava, drugih administrativnih obaveza prema državi ukoliko isti postoje, eventualnog povraćaja PDV-a, kao i da vam pružimo sve potrebne informacije u vezi prevoda dažbine na vaše ime.

Klijentima možemo ponuditi i novoizgrađene i uknjižene stanove proverenih investitora, pogodnih za kupovinu preko stambenih kredita.

Ukoliko prodajete nepokretnost, daćemo Vam informaciju o realnoj vrednosti iste na tržištu, oglasićemo prodaju u relevantnim sredstvima oglašavanja, pružićemo Vam pravne savete u vezi prikupljanja neophodne validene dokumentacije, nastojaćemo da u što kraćem roku dovedemo potencijanog kupca, profecionalno ćemo pomoći u pregovorima u cilju zaključenja pravnog posla na obostrano zadovoljstvo.

Pored toga, trebalo bi da znate, da smo u potpunosti finansirali i izgradili u predviđenom roku, više stambenih i stambeno-poslovnih objekata na atraktivnim lokacijama u Mladenovcu, Beogradu kao i na Zlatiboru. Mi smo ozbiljni i pouzdani i možemo da Vam garantujemo da će Vaš stan nakon što bude izgrađen, biti pravo mesto za život i za generacije koje dolaze.

Naše iskustvo i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

DEMAKO-ACTIVA NEKRETNINE

DEMAKO-ACTIVA NEKRETNINE