Nekretnine Mladenovac

011/8233-844

Kralja Aleksandra Obrenovića 70, Mladenovac

activa.nekretnine@gmail.com

Ključ u ruke

 

Šta podrazumeva sistem ključ u ruke ?

Zidane kuće ključ u ruke je najisplativiji način izgradnje stambenog objekta. Demako-Activa Nekretnine pruža kompletnu uslugu po sistemu „ključ u ruke“. Svi troškovi su fiksni i unapred definisani. Dogovoreni rokovi se poštuju. Kvalitetna I brza usluga zidane kuće ključ u ruke. Sa nama je put do nove kuće najbrži i najpovoljniji.

Ključ u ruke

Kod ovog nivoa gradnje dobijate kompletan objekat spreman za useljenje i na Vama je samo da kupite nameštaj. S tim u vezi podrazumeva se izvođenje kompletnih radova na kući od temelja do krova. Izgradnja „ključ u ruke“ moze da podrazumeva i izradu idejnog rešenja, projekta za gradjevinsku dozovlu i projekta za izvodjenje.

Gradnja zidane kuće ne završava se postavljanjem krova. Ne, tim delom je završen tek deo posla. U opisu našeg posla vezano za zidane kuće može takođe u dogovoru sa Vama da bude i deo vezan za postavljanje stolarije, izrade fasade i svega ostalog po Vašoj želji. Po samom završetku radova mi smo tu da Vam ponudimo usluge uređenja spoljašnjeg dela kuće, tj uređenja dvorišta, izrade zidanih ograda ili ograda po Vašoj želji.

Naša želja i u stvari mogućnost je da upravo Vama izađemo u susret u izgradnji Vaše budućnosti, mesta gde treba da Vama i Vašim najmilijima bude najlepse i najprijatnije uz poštovanje svih standarda i kvaliteta vezano za životni prostor.

Demako-Activa Nekretnine uvek poštuje dogovorene rokove.

Iznenadiće Vas kvalitet i brzina naših usluga.

Nakon završetka svih radova klijent dobija ključ u ruke.

Naše iskustvo i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Vaš Demako-Trade.

Reference